ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

  1. Χώροι Τοιχώματος Διάδρομου.

Με το μότο η «η εικόνα είναι δύναμη», σχεδιάζουμε τον τρόπο με τον οποίο θα κάνουμε την επιχείρηση σας να διαφημιστεί ,να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει το μάτι του κοινού έτσι ώστε να λάβετε το επιθυμητό αποτέλεσμα από την διοργάνωση. Έτσι σας δίνουμε της δυνατοτητες να τοποθετήσετε το banner σας σε έναν χώρο μεγάλης κλίμακας στον κύριο διάδρομο με στόχο να τραβήξει τόσο την προσοχή των επισκεπτών όσο και την δική σας.

  1. Μεγάλες κλίμακες τοίχων.

Η αφίσα ανέκαθεν αποτελούσε ένα μέσο επικοινωνίας, το οποίο αποσκοπούσε είτε στο να διαφημίσει ένα προϊόν είτε στο να στηρίξει μια επιχείρηση. Παράλληλα όμως, η αφίσα σήμερα αποτελεί ένα αρκετά διασκεδαστικό και ενδιαφέρον μέσο για να μάθουμε πληροφορίες για αυτό που αναγράφεται πάνω .Έτσι σας δίνουμε την ευκαιρία να βάλετε την δική σας αφίσα στο δικό σας επιθυμητό μέγεθος κατά μήκος του φεστιβάλ.

  1. Διαφήμιση στον κατάλογο.

Με αφορμή το 3o yachting festival , θα εκδοθεί ένα περιοδικό με σκοπό την διαφήμιση των προϊόντων σας και της επιχείρησής σας καθώς θα υπάρχει μεγάλος αριθμός καλεσμένων και το φεστιβάλ θα είναι ανοιχτό προς το κοινό οπότε θα σημειωθεί μεγάλη προσέλευση κόσμου.

Οι λόγοι για να διαφημιστείτε σε αυτό το περιοδικό είναι ποικίλης μορφής και αναγράφονται παρακάτω :

  • Το περιοδικό θα διανεμηθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διάφορες χώρες του εξωτερικού καθώς θα παραβρεθούν στο φεστιβάλ πρόσωπα από διάφορες γωνίες της γης.
  • Θα κυκλοφορήσει ένας μεγάλος αριθμός αντίτυπων έτσι θα υπάρχει επιλεκτικότητα αναγνωστών ώστε να μπορεί η επιχείρηση να τα χρησιμοποιήσει για την προσέγγιση των υποψήφιων αγοραστών.
  • Θα αυξηθεί η αναγνωσιμότητα και το κύρος της επιχείρησης σας.
  • Είναι ένα έντυπο οπού κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει άμεση πρόσβαση καθώς δεν θα χρειάζεται να ανατρέξει για πληροφορίες στο ιντερνέτ.
  • Θα ανοίξετε μια πόρτα σε νέες συνεργασίες.
  • Εκμεταλλευτείτε τον μεγάλο αριθμό αντίτυπων για την προώθηση της επιχείρησης σας και την προβολή της.
  • Θα πληροφορήσετε τους εν δυνάμει πελάτες σας για την δραστηριότητα και τα προϊόντα της επιχείρησης.
  • Θα διανέμονται αντίτυπα και μέσα στον χώρο του φεστιβάλ .

 

  1. Διαφήμιση ιστοτόπου.

Το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποσότητα της πληροφορίας που διακινείται σε αυτό και το πλήθος των ανθρώπων που την αναζητά το επιβεβαιώνουν αυτό. Καθώς το διαδίκτυο κατέχει σημαντική θέση στην καθημερινότητα όλων μας σας δίνουμε την δυνατότητα να διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα και στα social media του φεστιβάλ με σκοπό την προώθηση και την ανάδειξη σας.

  1. Πίσω φωτισμένοι χώροι διαφήμισης.

Όντας εκθέτης του 3ου Yachting festival σας δίνεται η ευκαιρία εκτός από την διαφήμιση με όλα τα παραπάνω μέσα , να διαφημιστείτε με φωτεινά banner μέσα στα περίπτερα. Ωστόσο αν δεν είστε εκθέτης και θέλετε να διαφημιστείτε κατά αυτόν τον τρόπο μπορείτε να το κάνετε κατά μήκος του διάδρομου του φεστιβάλ.

  1. Χαρτοπετσέτες.

Κατά την διάρκεια του 3ου yachting festival και μέσα στον χώρο διεξαγωγής του θα δημιουργηθεί μια καφετέρια που θα προσφέρει καφέ , ροφήματα και σνακ όχι μόνο στους εκθέτες και τους διοργανωτές αλλά και στους επισκέπτες .Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία κάποιος που ενδιαφέρεται για περαιτέρω διαφήμιση να καταχωρήσει το λογότυπο της επιχείρησής του πάνω σε ειδικές χαρτοπετσέτες που θα δίνονται μέσα στο καφέ με σκοπό την μεγαλύτερη προβολή και προώθηση τους.

  1. Αυτοκόλλητα δαπέδου.

Σας δίνουμε την δυνατότητα να κολλήσετε ειδικά αυτοκόλλητα στις εισόδους του φεστιβάλ καθώς θα είναι η τοποθεσία με το μεγαλύτερο πλήθος ατόμων που θα παραστεί στο γεγονός αυτό.