ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

Yachting Volos : Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία

Το δεύτερο φεστιβάλ Yachting στο Βόλο είναι γεγονός! Το φεστιβάλ “Yachting Volos : Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία” και θα πραγματοποιηθεί από 14 εως 17 Απριλίου στο λιμάνι του Βόλου.

Διοργανώνετε από την εταιρία Mact Media Group και με συνδιοργάνωση την Περιφέρεια Θεσσαλίας και Βασικούς Υποστηρικτές το Δήμο Βόλου και Επιμελητήριο Μαγνησίας και Σωματείο Ιδιοκτητών Επαγγελματικών Σκαφών Θεσσαλίας.

Στο προφίλ του φεστιβάλ θα πάρουν μέρος πάνω από 60 συμμετέχοντες που ασχολούνται με το Yachting , το Θαλάσσιο Τουρισμό και την Γαστρονομία και 100 σκάφη κυρίως από την περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και από όλη την Ελλάδα, ενώ εκτιμάται ότι το γεγονός θα προσελκύσει περίπου 10.000 επισκέπτες.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να επιβιβαστούν σε σκάφη, κάθε λογής, και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες είτε της απόκτησης ιδιόκτητου σκάφους, είτε ναύλωσης ενός επαγγελματικού σκάφους, με ή χωρίς πλήρωμα, να γνωρίσουν νέα προϊόντα , να γευθούν τοπικά προϊόντα και γεύσεις και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις στα πλαίσια του φεστιβάλ που έχουν σκοπό την ανάδειξη της περιοχής.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε το Yachting , τους επαγγελματίες και τον ιδιαίτερο τρόπο τουρισμού που μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει με το Yachting σε όλη τη πανέμορφη Ελλάδα.

Τις ημέρες του φεστιβάλ θα παρουσιαστούν Εταιρίες Θαλάσσιου Τουρισμού και Yachting , εταιρίες με προϊόντα που συνεργάζονται με το Yachting , εταιρίες με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα.

Θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για Β2Β συναντήσεις με επιχειρηματίες και Bloggers που θα συναντηθούν με τους επαγγελματίες του Yachting.

Θα πραγματοποιηθούν μεγάλα events για τα οποία θα ενημερωθείτε με αναλυτικό πρόγραμμα σύντομα.

Στην διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν Συνεδριακές Εκδηλώσεις, για τους επαγγελματίες και το κοινό.

Είναι σημαντικό που το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι του Βόλου καθώς θα συμβάλει στην ενίσχυση της προβολής της περιοχής αλλά και στην τόνωση της επιχειρηματικότητας.