ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ

Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – FESTIVAL ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ YACHTING ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 3ο Yachting Festival

 ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΙΜΟΥ, 15-18 Οκτωβρίου 2020

Το 3ο Yachting Festival είναι γεγονός . Μετά την επιτυχία των δυο προηγούμενων ετών το YACHTING FESTIVAL ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή γεγονότα του YACHTING & ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ επιστρέφει και λαμβάνει χώρα για τρίτη συνεχή χρονιά στην Μαρίνα του Αλίμου στις  15-18 Οκτωβρίου 2020.

Το YACHTING & SEA TOURISM FESTIVAL διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά στη Μαρίνα Αλίμου, τη μεγαλύτερη Μαρίνα στα Βαλκάνια από την Μact Media Group και τον  ΣΙΤΕΣΑΠ (Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος), με σκοπό να αναδείξει τους επαγγελματίες του χώρου του Yachting.

ΠΛΕΥΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ          

Επισκέπτες από όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις μαγευτικές ελληνικές θάλασσες ταξιδεύοντας εν πλω. Κατά την διάρκεια του Festival, το κοινό έχει την δυνατότητα να επισκεφθεί τα εκθεσιακά σκάφη, να ενημερωθεί για την αγορά ή ναύλωση αυτών και να γνωρίσει και άλλες δραστηριότητες που μπορούν να συνδυαστούν με τις διακοπές με σκάφος .

  • Tο YACHTING – SEA TOURISM Festival & Exhibition (2.000τμ, Είσοδος Ελεύθερη)
  • Tα Συνέδρια, με τις B2B Συναντήσεις, Παρουσιάσεις
  • SpecialEvents, όπως Gala, κληρώσεις, εκπτωτικά κουπόνια, εισιτήρια/ταξίδια, ναυτική εκπαίδευση κ.ά.

Η Προώθηση των Επαγγελματιών του Ελληνικού Yachting & Θαλάσσιου Τουρισμού  

Το 3ο Yachting Festival αναδεικνύει τις ευκαιρίες και προκλήσεις για επενδύσεις στο Θαλάσσιο Τουρισμό, προβάλλοντας τις δυνατότητες των μαγευτικών ελληνικών θαλασσών και απολαυστικών θαλάσσιων σπορ ενώ παράλληλα ενισχύει τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ επαγγελματιών του ΥACHTING. Κατόπιν, πλούσιες προωθητικές δράσεις στο Athens Yachting Festival αναδεικνύουν τους Παράκτιους & Νησιωτικούς Προορισμούς, τις ποικίλες μορφές Θαλάσσιου Τουρισμού και τα θαλάσσια σπορ (Jet/Sea Ski, , ψάρεμα, Water Skiing, Windsurfing, Kite-surfing, κ.ά.) σε μία μοναδική ευκαιρία για Εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες, επαγγελματίες και λάτρεις της θάλασσας, να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις. Στο φεστιβάλ θα παρευρεθούν πλοιοκτήτες , ναυλομεσίτες, εταιρίες management , αντιπροσωπείες, επιχειρηματίες παραναυτιλιακών εταιρειών , άλλες τουριστικές επιχειρήσεις , εταιρίες που προσφέρουν προιόντα τεχνολογίας , δημόσιοι φορείς και άλλες οργανώσεις- συνδεσμοι , ακαδημαϊκοι , Δημόσιες/Λιμενικές Αρχές,  Διαχειριστές Λιμένων, ΜΜΕ και ρυθμιστές του κλάδου Σκαφών Αναψυχής.

 

Tο YACHTING – SEA TOURISM Festival & Exhibition

Στην Έκθεση συμμετέχουν πάνω από 200 motor/sailing Yachts,  monohulls, catamarans και όλων των ειδών σκάφη άνευ πληρώματος (bareboats).. Οι Επαγγελματίες υποδέχονται το κοινό στα περίπτερα και τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, πρόθυμοι να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις υπηρεσίες που προσφέρουν. 220 Εκθέτες , διεθνείς κατασκευαστές – προμηθευτές σκαφών αναψυχής και ναυτιλιακών εξοπλισμών, Ναυπηγεία, Ναυπηγοί, Ναυπηγο-επισκευαστές, κ.ά. επαγγελματίες του YACHTING & Θαλάσσιου Τουρισμού, έχουν μία μοναδική ευκαιρία να προβάλλουν προϊόντα/υπηρεσίες, που αφορούν στους εξής τομείς:

Εταιρίες Διαχείρισης Σκαφών Ναυτιλιακός Εξοπλισμός: Αντ/πειες και Βιομηχανίες
Ασφαλίσεις

 

Νομικές Υπηρεσίες

Διαιτησίες

Προμηθευτές Ναυτιλιακού Υλικού: Mηχανολογικό, ηλεκτρονικό,

ηλεκτρολογικό, αγκύρωσης & καταστρώματος, δέστρες & άνοδοι,

χρώματα, βίντσια, ανταλλακτικά, κατάστωμα, υδραυλικά,

κουζίνες σκάφους, σχεδιασμό και κατασκευές, καμπίνες, κ.ά.

Νηογνώμονες Συστήματα & Όργανα εν πλω Επικοινωνίας
Τράπεζες & Χρηματοδοτήσεις Καύσιμα & Προμηθευτές Ενέργειας
Ναυλομεσίτες Λιμενικές Υπηρεσίες

Εξοπλισμός Μαρίνων

Εταιρίες Τροφοδοσίας Μαρίνων

Μαρίνες, Λιμένες – Οργανισμοί Λιμένων. Ενώσεις Πλοιοκτητών/ Ναυλομεσιτών,  Δήμοι, Νομοί, Περιφέρειες
Υπηρεσίες Επισκευής & Συντήρησης Yπηρεσίες Επικ/νίας – Ψηφιακής Επικ/νίας
Ναυπηγεία & Νηοκατασκευαστές

Εξοπλισμός εσωτερικού/Deck (έπιπλα, είδη καμπίνας,

Εσωτ. Διακόσμηση, κουζίνες)

Σωστικά Μέσα και Υπηρεσίες Διάσωσης – Ναυαγοσωστικά

Ψυχαγωγικές Υπηρεσίες – Ξενοδοχεία, Θέρετρα,

Τουρ. Πράκτορες, Κτηματομεσίτες

 

ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ATHENS YACHTING FESTIVAL

  ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ EΜΠΕΙΡΙΑ

Οι επισκέπτες μας μπορούν κατά την διάρκεια της εκθεσης να επιβιβαστούν στα σκάφη που συμμετέχουν στην οργάνωση , να περιηγηθούν στο χώρο της έκθεσης , να ενημερωθούν σχετικά με παράκτιους και νησιωτικούς προορισμούς, να παρακολουθήσουν επιχειρηματικές, ψυχαγωγικές κ.ά. εκδηλώσεις  Θαλάσσιου Τουρισμού, να νιώσουν την εμπειρία μίας μεγάλης γκάμας από δραστηριότητες που συνδυάζονται με Yachting:

·Ιστιοπλοΐα ·Sea ski
·Snorkeling, με μάσκα
·Θαλάσσιο Σκι ·Κατάδυση με μπουκάλες
·WindSurfing, Ιστιοσανίδα ·Ψάρεμα
·Kitesurfing ·Ψαροντούφεκο
· Jet ski

·Ψυχαγωγικές , Θαλάσσιες

δραστηριότητες μέσω σκάφους