Φασόλια Πρεσπών

Πληροφορίες

53100 Laimos Prespon

+30 23850.46253

+30 6938860054 / 6944418316

info@prespesfasolia.gr
fasolia_prespwn@yahoo.gr

Ποιοι είμαστε

Στο ΒΔ άκρο της Μακεδονίας,στις όχθες της λίμνης μικρής Πρέσπας παράγουμε τα φημισμένα όσπρια Πρεσπών και τα Βιολογικά όσπρια Πρεσπών. Το ιδανικό κλίμα, το γόνιμο έδαφος, το άφθονο νερό, η χρήση φυσικής λίπανσης (κοπριά), η αγάπη και το μεράκι για την καλλιέργεια τους είναι λίγα από τα στοιχεία που τα καθιστούν πεντανόστημα, ευκολόβραστα και κατάλληλα για επιστροφή στην υγιεινή διατροφή.

Λίγο πριν το χωριό Λαιμός Πρεσπών έχουμε διαμορφώσει με πολύ μεράκι μία παραδοσιακή αγροτική αποθήκη τοπικών προϊόντων. Είναι ένας όμορφος χώρος στον οποίο ο επισκέπτης της περιοχής μας μπορεί να δεί από κοντά τα όσπρια παραγωγής μας (φασόλια, φακές, ρεβύθια), να ενημερωθεί για την καλλιέργεια τους, να μάθει για την υψηλή διατροφική τους αξία και να τα προμηθευτεί σε πολύ καλές τιμές.

Η καλλιέργεια των φασολιών και γενικά των οσπρίων που παράγουμε είναι δύσκολη, απαιτεί πολύ προσωπική εργασία, γνώση και αγάπη ώστε τα προϊόντα που προσφέρουμε στον καταναλωτή να είναι απευθείας από την Πρεσπιώτικη γη, με όλα τα θρεπτικά στοιχεία, αγνά, ανόθευτα, ποιοτικά, όπως μας έμαθαν οι παππούδες μας, οι πατεράδες μας και όπως επιβάλει η ευλογημένη φύση των Πρεσπών .

Σας περιμένουμε στον πανέμορφο εθνικό δρυμό Πρεσπών να απολαύσετε την παραδεισένια φύση, το καθαρό περιβάλλον, την ηρεμία, την φιλοξενία και τα αγνά τοπικά προϊόντα που παράγουμε.

Τώρα προβάλλουμε τα διάσημα φασόλια μας και στο διαδίκτυο μέσα απο αυτή την ιστοσελίδα. Μπορείς να επιλέξεις απο τα όσπρια μας ή απο τα Βιολογικά όσπρια Πρεσπών και έπειτα να τα παραγγείλεις και να τα έχεις στο σπίτι σου στο μικρότερο χρονικό διάστημα και στις καλύτερες τιμές! Φασόλια για καλοφαγάδες και λάτρεις του υγιεινού τρόπου διατροφής. Επικοινώνησε μαζί μας και κάνε την παραγγελία σου σήμερα!

Στην ιστοσελίδα μας εκτός των άλλων μπορείς να βρεις και διάφορες πληροφορίες για το φασόλι, φωτογραφίες, συνταγές και βίντεο απο τις διαδικασίες παραγωγής. Αν βρίσκεις την σελίδα αυτή ενδιαφέρουσα στείλε μας ένα μήνυμα ενθάρρυνσης και πες το μας. Μάθε τους τρόπους για να επικοινωνήσεις μαζί μας!